Sponseren als particulier


Elke euro telt in de strijd tegen Duchenne, dus ook jouw euro’s! Je bent vrij om te kiezen voor welk bedrag je wilt sponsoren. Je kunt het totale team (Finnspiration) sponsoren of een teamlid naar keuze. Heb je een keuze gemaakt dan is het eenvoudig om het sponsorbedrag te kiezen.


Na het invullen van het sponsor-formulier krijg je een bevestiging per e-mail van Duchenne Heroes. Wij krijgen hiervan ook een bevestiging met een overzicht van de tot nu opgehaalde sponsors en bedragen.Duchenne Heroes is ANBI geregistreerd. Dat betekent dat je als sponsor gebruik kunt maken van een belastingvoordeel; een deel van de gift kun je via de belasting terugkrijgen. De hoogte van het aftrekbare bedrag is afhankelijk van het inkomen en het totaal aantal giften per jaar.

Sponseren als bedrijf


We hopen dat veel bedrijven ons willen sponsoren. Ook als bedrijf kun je er namelijk voor zorgen dat de onderzoeken naar het medicijn voor duchennepatiëntjes er komt.
Voor alle bedrijven die ons willen helpen zijn er diverse mogelijkheden, waarvoor we verschillende TeamFinnspiration-sponsorpakketten hebben samengesteld.


Heb je interesse om middels één van bovengenoemde pakketten team Finnspiration te steunen neem dan contact op met ons via: actiesfinnspiration@gmail.com of klik op onderstaande knop om bij het sponsorformulier te komen. Natuurlijk hoef je je als bedrijf niet verplicht te voelen om met logo en bedrijfsnaam te sponsoren. Via de site van Duchenne Heroes kun je ons ook sponsoren. Voor het invullen van het sponsorformulier kun je aangeven dat je als bedrijf sponsort. Door op deze knop te drukken kom je in het sponsorformulier.
Sponsoren

logo Baker Tilly
logo Smelt mechanisatie bedrijf
logo Perspectief
logo Bergmans
logo Desso
logo Paulides bv
logo Restaurant De Proeverij
logo AE Group
logo Camas IT bv
logo Tirage Art
logo Vero
logo Plan 4 You
logo Fine Oak
logo Autobedrijf het Centrum
logo De Lange Hoeve
logo Machinefabriek Molendijk
logo Jan Bax
logo Plus Frans Andriessen
logo Martijn Struijk
logo Govers Mechanisatie
logo Profile Altena
logo Edge Solar
logo Paucon
logo Da Vinci College
logo Stichd
logo Blankers en Van Vark
logo Willem van Oranje College